20070901

My City

Efter några minuters msn chattande och velande fram och tillbaka om vilka kläder vi skulle ha var vi äntligen på väg, dock bara till bilen. Här blev det några minuter av tidlöst sittande i bilstolen innan vi äntligen kom oss iväg.
Äntligen var vi på väg mot dagens foto session, var väll mer tänkt som en Looking for a good spott trip. Men blev en lyckad session med min goda vän Santad. Vi hade fått nys på ett smoth place uppe på Svartöberget, så dit var vi på väg nu. Väl framme stötte vi på det första problemet, hur skulle vi ta oss in? Med stängsel, taggtråd och höga grindar, var sökandet efter ett hål i stängslet vår utväg, tur nog hittade vi ett ganska omedelbart.
Väl inne på området begav vi oss till fots efter en gammal asfaltsväg, efter några "ganska många" tunga steg vek vi av in i skogen och upp för berget. Blev en klättring på klipp hällar med en härlig lutning och våta och mossiga partier som gav bra glid när väl skorna tappade fästet mot backen.
Äntligen uppe. - "Taa Taaa" citerat Santad "T-man". haha Ganska omedelbart hittade vi ett skönt spott att snapa några shots.....Upp med blixtar ut med stativ och fram med poserna.....Några prov bilder och sen var vi igång....
Blev mer skratt och en massa flum än seriösa poser, men kul hade vi. Och några bra bilder gjorde kvällen till en lyckad session.

Praying

Inga kommentarer: